Lørdag 16. marts 2019

DI - Kursus

Dommerkursus. Kontaktperson Astrid Schou

Blue Berry Hill - kursus

Efter et succesfuldt 3 timers foredrag om springhestens biomekanik, følger vi op med en workshop, der kombinerer teorien med en masse springning i ridehallen.

Du deltager uden hest og vi sørger for demo ekvipager, der vil arbejde med forskellige springserier og grundarbejde, der påvirker hestens springteknik.

Demohestene varierer i niveau og race, så vi kommer både omkring principperne for god introduktion til springning for uerfarne heste, samt de nuancerede justeringer for mere erfarne springheste.

Vi dykker igen ned i detaljerne omkring springhestens biomekanik og tidligere Grand Prix springrytter, Susan Kjærgård, vil på sædvanlig engageret og passioneret vis formidle forståelsen for hestens krop i de 5 forskellige faser af springet.

- Tilridning
- Afsæt
- Svævefase
- Landingsfase
- Genvinding

Du bliver fyldt op med informationer om springteknik hele dagen igennem og skal tage læring ind både via forklaringer, slides, videoer og live heste.

Denne workshop er både for dig, der gerne vil forbedre din hests springteknik og reducere nedrivninger samt for dig, som gerne vil bruge springning, som en sund afveksling og opbygning af din hest.

Du lærer hvordan velafbalanceret springning kan være et fremragende supplement til at gøre hesten mere løsgjort og styrke dens stabiliseringsmuskulatur.

Du lærer også hvordan du kan træne og påvirke den, så den bruger sin krop sundt og mest skånsomt i springningen. Hvis hesten springer ofte og gentager bestemte kompensationsmønstre vil der være øget risiko for overbelastningsskader og/eller flere refuseringer og nedrivninger.

Hestens springafvikling er som at holde et ”forstørrelsesglas” over grundridningen og ved at analysere hestens teknik kan man forbedre springet gennem målrettede justeringer i grundridningen. Ligeledes kan man forbedre elementer af dressurhestens muskelsætning og bevægemønster ved en tilpasset springning på en sund og afspændt måde.

Kom og lær om springning på en måde, du aldrig har oplevet før!

Praktiske informationer:

Workshoppen afholdes Lørdag d. 16. marts 2019 på Det nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet.
Teori i undervisningslokaler ovenpå Mejeriet og springning i den store opvisningshal.

Der vil blive serveret en let frokost midt på dagen, som er inkluderet i prisen.

Prisen for 8 timers intensiv workshop er 1.500 kr. inkl. moms.

Early bird rabat, såfremt du booker og betaler inden d. 30. november, får du workshoppen til 1.300 kr. inkl. moms.

Hvis du har deltaget i foredraget, får du din billetpris i rabat og prisen for hele workshoppen er således 1.200 kr. inkl. moms uanset hvornår du tilmelder dig.

Hvis du har deltaget i foredraget OG booket og betalt din plads inden d. 30. november, får du hele workshoppen for bare 1.000 kr.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@blueberryhill.dk med navn og adresse, og så sender vi en faktura til dig.

Kom med - det bliver en FANTASTISK dag :-)