<

VIGTIG UPDATE!!!! Charlotte Dujardin Event udskudt til August 2017. Nærmere info følger...04-05-2017 - 11:37

SH-Productions har netop oplyst at pga ændringer i Charlotte's stævneplan er 9. juni-arrangement udskudt til August 2017. Nærmere info følger snarest.

For henvendelse vedr. billeter og evt. refusion kontakt venligst billetudbyder via https://ca.shproductions.ca/5160-2/


Official info from SH Productions:

Due to changes in Charlotte’s competition, the event on June 9th, has had to be moved to August 2017.

 UDSKUDT TIL AUGUST - NÆRMERE INFO FØLGER!!!

 

 

Verdens bedste dressurrytter lægger vejen forbi Det Nationale Hestesportscenter med hendes Educational Tour 'A through the levels Masterclass'

 

Fredag den 9. juni kl. 16 rider Charlotte Dujardin på banen i Vilhelmsborgs Opvisningshal 

Link til billetter - klik her

 

Charlotte Dujardin (født 1985) er den mest succesfulde britiske rytter gennem tiderne. Hun er indehaver af samtlige titler og verdensrekorder indenfor dressursporten og hun beskrives som den mest betydningsfulde dressurrytter nogensinde.

Med den legendariske hest Valegro, som blev pensioneret sidste år (og IKKE er med på denne Tour!) er hun indehaver af samtlige mulige individuelle elite titler indenfor dressur: Olympisk mester i Kür, Verdensmester i Grand Prix Special og Kür, Individuel World Cup mester samt Europamester i Kür og Grand Prix Special. Dujardin er den første - og indtil videre eneste - rytter, der er indehaver af alle disse titler samtidigt.

Herudover er hun en del af det britiske landshold hvor hun har været med til at vinde både olympiske og europæiske mesterskaber for hold.

Med 3 guldmedaljer og 1 sølvmedalje er hun til dato Englands mest vindende olympiske rytter.

<