<

Billetter til Charlotte Dujardin Masterclass 3. september 201725-07-2017 - 12:00

Billetter kan købes via www.shproductions.ca eller www.billetten.dk

Så lykkedes det endelig: Charlotte Dujardin kommer til Vilhelmsborg søndag den 3. september 2017!

 

Verdens bedste dressurrytter lægger vejen forbi Det Nationale Hestesportscenter med hendes Educational Tour 'A through the levels Masterclass'

 

Søndag den 3. september kl. 11 rider Charlotte Dujardin på banen i Vilhelmsborgs Opvisningshal 

Charlotte Dujardin (født 1985) er den mest succesfulde britiske rytter gennem tiderne. Hun er indehaver af samtlige titler og verdensrekorder indenfor dressursporten og hun beskrives som den mest betydningsfulde dressurrytter nogensinde.

Med den legendariske hest Valegro, som blev pensioneret sidste år (og IKKE er med på denne Tour!) er hun indehaver af samtlige mulige individuelle elite titler indenfor dressur: Olympisk mester i Kür, Verdensmester i Grand Prix Special og Kür, Individuel World Cup mester samt Europamester i Kür og Grand Prix Special. Dujardin er den første - og indtil videre eneste - rytter, der er indehaver af alle disse titler samtidigt.

Herudover er hun en del af det britiske landshold hvor hun har været med til at vinde både olympiske og europæiske mesterskaber for hold.

Med 3 guldmedaljer og 1 sølvmedalje er hun til dato Englands mest vindende olympiske rytter.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forhistorie:

SH-Productions har netop oplyst at pga ændringer i Charlotte's stævneplan er 9. juni-arrangement udskudt til August 2017. 

 

Update 24. juni 2017:

I den forgangne uge har arrangøren været til møde med Charlotte Dujardin i London med henblik på at finde en ny dato for arrangementet på Vilhelmsborg.

Udfordringen mht. dato ligger blandt andet i at hun også skal hjælpe Carl Hester til EM.

 Vi afventer alle en tilbagemelding fra Charlotte Dujardin før vi kan melde noget ud.

For henvendelse vedr. billeter og evt. refusion kontakt venligst billetudbyder via https://ca.shproductions.ca/5160-2/

Vi har modtaget besked fra Charlotte og hendes team at på grund af nogle sidste-øjebliks ændringer i hendes stævneplan for Bolesworth CDI i næste uge er vi nødsaget til at udskyde datoen for den masterclass, som skulle have været afholdt i Danmark den 9. juni.

Vi beklager dette, men vi har arbejdet så hurtigt som muligt sammen med Vilhelmsborg, som har udvist forståelse for denne uforudsigelige ændring.

Ny dato for arrangementet vil blive enten den 10. eller den 17. august og vi afventer for øjeblikket Charlottes endelige bekræftelse af en af disse to datoer.

Arrangementet vil foregå fra kl. 18-22 den pågældende dag.

Så snart vi har bekræftelse på dato vil alle solgte billetter blive overført til denne dato. Hvis du ikke kan deltage den pågældende dag tilbyder vi fuld refusion af billetkøbet.

Vi forventer bekræftelse på dato indenfor de næste to dage.

På forhånd tak for din forståelse for dette.

Med venlig hilsen

Scott Hayes

Founder & Event Manager 

<