<

Fjordhesten Danmark - Hingstekåring, DM, Championat og Vilhelmsborg Cup13-07-2018 - 10:26

I dagene 17. – 19. august, afholder Fjordhesten Danmark Hingstekåring, DM i spring og dressur, Championat i spring og dressur og Vilhelmsborg Cup

Hingstekåringen er et af årets højdepunkter i alle foreninger, der beskæftiger sig med avl. 

Lige så længe, det har været muligt, har Fjordhesten Danmark holdt den på Vilhelmsborg. Og sådan bliver det også i år.  20 hingste fordelt på fire hold er tilmeldt. De fleste kommer i håb om at få avlsgodkendelse i 2019, men for seks hingste handler det om kåring. Kåringen begynder fredag eftermiddag og slutter søndag eftermiddag for de hingste, der kom gennem nåleøjet. Afslutningsvis udpeges Årets hingst 2018 og han får Fjordhesten Danmarks røde dækken som bevis på værdigheden.  
Det er avlsudvalget, der inviterer til hingstekåring.

Sammen med sportsudvalget holder vi også cup Vilhelmsborg 2018, en breddeaktivitet, hvor de deltagende ekvipager konkurrerer i gangarter, mønstring og agility.
Kom og kig, alle er velkomne.

Det er sportsudvalget der står for at afholde DM og championat. I år er der tilmeldt 6 junior- og 22 senior ekvipager i dressur. I spring er der tilmeldt 8 junior- og 10 seniorekvipager.

DM dressur vil foregå på Gårdspladsen fredag eftermiddag og søndag morgen/formiddag. Spring er på den store udendørs springbane fredag morgen og lørdag eftermiddag.

Championaterne er inddelt i 4,5,6 og 7 års og ældre. Der er i år tilmeldt 8 fjordheste i spring, og 24 i dressur, fordelt på alle aldersklasser.

Dressurchampionatet vil foregå i den blå hal lørdag morgen/formiddag, og spring på den store udendørs springbane fredag ved middagstid.

 

Det er muligt at se startlister og følge resultaterne på:  https://online.equipe.com/da/competitions/25903

 

De forskellige arrangementer afholdes fortløbende, så det vil være muligt at følge både avls- og sportsarrangementerne. Der er fri entre.

 

Se også Foreningens hjemmeside her

 

(fotograf: Sabine Skov)

<