<

AFLYST - DRF Distrikt 12 - Tema-aften om Forbudte Stoffer07-11-2018 - 09:01

19. november kl. 18.00-20.30

Desværre aflyst pga for få tilmeldinger...

 

Temaaften om forbudte stoffer mandag den 19.11.2018 kl. 18.00 - 20.30

i Dragonstuen (undervisningslokalet) på Vilhelmsborg

Indtagelse af forbudte stoffer - og også overdreven alkoholindtagelse - ved rytterfester har fyldt meget ved flere distriktsrådsmøder her i distrikt 12. Enkelte har oplevet det "i virkeligheden", men langt de fleste af os har ingen erfaringer omkring det, men alle tager selvfølgelig stærk afstand fra det!  Dansk Ride Forbund (DRF) har en glimrende politik for alkohol og rusmidler (se vedhæftede link) , men bliver den altid overholdt?  

For at få god tid til at diskutere emnet, har kursusudvalget i samarbejde med distriktsrådet valgt at afholde denne temaaften, hvor vi håber rigtig mange vil komme og bidrage til debatten. Generalsekretær Jacob Gulmann fra Dansk Ride Forbund deltager og muligvis også næstformand Anne Mette Binder og vi undersøger i øjeblikket, om der findes en kompetent person i Danmarks Idrætsforening som har emnet som sin spidskompetence. Derudover vil vi invitere en SSP-medarbejder fra Århus-området. Nogle af spørgsmålene kan være:

*  Hvordan håndhæver DRF politikken?

*  Hvordan behandles indberetninger om overtrædelse af politikken og hvilke konsekvenser medfører overtrædelsen?

*  Har der været flere tilfælde, hvor DRF har været nødt til at træde ind?

*  Hvad kan vi som klubber gøre?

*  Og så er det op til jer at formulere det, I gerne vil have diskuteret.

Det er gratis at deltage. Vi serverer kaffe, kringle og franskbrød, så tilmelding til Lizza Kejlberg er nødvendig på E-mail lizza@mail.dk eller telefon 86 83 72 50.

<