AGRIA Nordiske Mesterskaber 2019

3 stadioner, indendørs arena & militaryarena

Erfaren stævnearrangør og fremragende faciliteter
Vilhelmsborgs grundlæggende strategi er at huse de største hestearrangementer på dansk grund. Det gør vi på en måde, så stævnet er bæredygtigt og med stor respekt for vores fantastiske sport.

Vi mener at konceptet trænger til relancering i nye rammer med plads og vision til udvikling og nytænkning. Vi vil for første gang i historien løfte NBC til at rumme alle discipliner i alle årgange.

Det er vigtigt for os, at stævnet tilbyder de optimale faciliteter for heste, ryttere, publikum og sponsorer. Det samlede Nordisk Mesterskab 2019 kommer til at rumme ca. 500 heste

Springstadion skal rumme springning til hele arrangementet, inkl. military springning og en CSI* tour for seniorer ved siden af alle mesterskabs klasserne.

Det ene dressur stadion placeret på gårdspladsen og det andet på øst-anlægget. Her deles det op så rytterne for optimale opvarmningsforhold og så pararytterne har deres egen bane med egen opvarmning, military dressur afvikles på samme station som paradressuren, mens de resterende dressurklasser er på gårdspladsen med opvarmnings indendørs.

Voltigering kommer til at foregå indendørs i den store opvisnings Arena.

Military(Cross Country) banen opbygges på østanlægget som ved EM for ponyer i 2016, i samarbejde med TEAM Jørgensen og banebygger Lars Christensson.

Oversigts kort over Vilhelmsborg: