MEDALJE FEST PÅ VILHELMSBORG

Dansk Varmblod, Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg og
Danish Derby Horse Shows glæder sig til i samarbejde med Dansk Ride Forbund at være værter for AGRIA NORDIC BALTIC CHAMPIONSHIP 2019 den 26. – 30. juni 2019
NORDISK MESTERSKAB 2019
Det bliver fem forrygende dage med unikt samspil mellem 500 heste og deres ryttere på tværs af alder og fem forskellige ridesportsdiscipliner. Der er lagt op til oplevelser i særklasse og topsport i unikke rammer, når Vilhelmsborg ved Aarhus byder indenfor til Agria Nordic-Baltic Championships i juni 2019.

Det bliver en af de største ridesportsbegivenheder nogensinde på dansk grund, når de bedste ryttere i alle aldersgrupper fra de 7 deltagende nationer og deres firbenede makkere samles for at dyste i både dressur, springning, military, paradressur og voltigering på Vilhelmsborg.

Det er første gang, at de nordiske mesterskaber afvikles ved en samlet event, og at den overhovedet kan blive muligt skyldes i høj grad opbakning fra hovedsponsoren Agria Dyreforsikring og Aarhus Kommune.

Agria Nordic-Baltic Championships afvikles den 26. – 30. juni 2019, og der er fri entre alle dage. Ud over de nordiske mesterskaber kan publikum også opleve international springning, ligesom flere europæiske militaryryttere også vil finde vej til Aarhus.