Lilleskov Slot & Vilhelmsborg har indgået samarbejde og vi glæder os til at præsentere jer for et fuldstændigt fantastisk og gigantisk arrangement, når vi i pinsen 2021 åbner lågen for ARION HUNDEDAGENE på Vilhelmsborg. Det bliver en pinse fyldt med Hunde, Heste og Livsstil for hele familien!

Alle kan være med til vores fantastiske K9 Biathlon for alle

Beliggende tæt på Aarhus, med letbanen kun et stenkast derfra, i naturskønne omgivelser og med alle de faciliteter man kan ønske sig til Hundedagene, er Vilhelmsborg den perfekte lokation.

Det sker d. 22. -24. Maj 2021

Planlægningen er i fuld gang og vi glæder os til at se jer alle sammen til en kæmpe hunde og heste fest.

Følg med på vores Sociale Medier:

 

___________________________________________________________________________________

Ideen med hundedagene er at brede kendskabet til hundesport ud og gøre folk klogere på, hvad det vil sige at holde hund. Der vil være inspiration for både rutinerede, nye og kommende hundeejere. Med Hundedagene ønsker vi bl.a. at skabe opmærksomhed omkring aktiviteter/hundesport for børn, unge og voksne med deres hunde.

Vores besøgende søger ny viden og inspiration, der er fokus på det gode hundehold, sundhed og dyrevelfærd. Vi arbejder på tværs af klubber og organisationer. Derfor har vi også et hav af aktiviteter og konkurrencer, hvor alle uanset niveau kan deltage. Bl.a. har der tidligere været Barn & Hund, spor, forhindringsbanen, uofficielle brugsprøver, Senior handling, trix konkurrencer, Sødeste hund, Hund mod Hund, læsehund og meget meget mere.

Sponsorer

Samarbejdspartnere