Konkurrencer

Foto: Dennis Juhl JensenFoto: Dennis Juhl JensenHund mod Hund

Konkurrencen er en uofficiel, morsom udstillingsform, hvor man kan øve såvel sig selv som hunden til andre udstillinger. Ved lodtrækning dyster hundene mod hinanden to og to, indtil der kun er 4 hunde tilbage.

Dommerne dømmer udfra hundens almene velvære, soignering, kondition, temperament, samarbejde mellem fører og hund, bevægelser og show evne til at vise sig frit og glad

Senior Handling

I seniorhandling gælder det om at vise sin hund bedst muligt frem, det er meget som en udstilling. Der dømmes ikke på eksteriør, men på handlerens evne til at få hunden til at vise sig bedst muligt og evnen til at handle hunden.

Barn og hund / Junior handling

Her gælder det om at barnet vise sin hund bedst muligt frem, det vigtigste er kontakten og glæden mellem hund og barn.

Der dømmes ikke på eksteriør, men på barnets evne, og engagement til at få hunden til at vise sig bedst muligt og til at være opmærksom på hundens behov for klap og kæl.

Bedste Par

I denne konkurrence skal du handle 2 hunde på en gang, de skal gå og løbe ved siden af hinanden og begge have kontakt til dig. I vores alternative par konkurrence behøver det ikke være samme race. Det er handlingen der er det vigtigste !

Foto: Dennis Juhl JensenFoto: Dennis Juhl JensenSødeste hund

En herlig og sjov konkurrence hvor hunden skal charmerer dommerene mest muligt, få din hund til at vise sig fra sin mest nuttede, frækkeste eller sjoveste side og charmer både dommere og publikum.

Forhindringsbanen

Dette er en lang hegnet bane, hvor hunden bliver sat af/holdt ved start og ejeren går ned for enden af banen. Der er ingen spring, så alle kan være med, men i stedet en masse sjove foringringer, som fx anderledes underlag, vand, godbidder, bolde, legetøj mv.

Det gælder om at få hunden hurtigst muligt til sig ved indkald.

Foto: Dennis Juhl JensenFoto: Dennis Juhl JensenTrix

Her viser du hvad din hund kan af trix, om det er lydighed, dog dancing, gø på komando, rulle, eller andre sjove ting. alle kan deltage.

Foto: Dennis Juhl JensenFoto: Dennis Juhl JensenMest logrende hund

Det giver vist helt sig selv, det gælder om at få sin hund til at logre mest muligt og alle knep gælder.

Hvalp & Ejer

Alle hvalpe fra 8 uger til og med 8 mdr. med gyldig vaccinationsattest, kan deltage.

En hyggelig konkurrence for hvalp og ejer, hvor det bla. gælder om at skabe god kontakt, vise lineføring, omsorg og skabe tryghed. En rigtig god socialicerings øvelse.

K9 - Biathlon