< Tilbage

Oplev Weightpull med Riley til ARION Hundedagene på Vilhelmsborg!29-10-2019 - 10:29

Vi brænder for, at vise weightpull sporten frem på sin bedste måde. Vi vil give jer et indblik i, netop den træning vi laver.

Hvad er weightpull?

Weightpull er en hundesport der oprindeligt stammer fra Nordamerika, hvor det blev brugt til at holde slædehundene i form om sommeren. Weightpull træningen kan sammenlignes med styrketræning for mennesker og kan, hvis det gøres rigtigt, være en skånsom og meget alsidig træningsform.

Weightpull med Riley –er mere end du tror
Weightpull for os er ikke bare weightpull. Vi ved at sporten mødes af rigtig mange fordomme, hvilket vi tildeles godt kan forstå, for gør man det forkert, kan det have store konsekvenser. Vores træning er bygget op omkring kontakt, samarbejde og succes, derudover supplere vi med mange andre former for træning, da weightpull som træningsform ikke bør stå alene. Vores træning følges både af dyrlæger og behandler som støtter op om vores projekt. Riley er den eneste weightpull-hund i Danmark i 2019, hvis sundhed er dokumentret af dyrlæger i forbindelse med hver stævne/konkurrence.

Vi vil til hundedagene vise jer, vores træning i form af opvisning i store ring lørdag og søndag. Alle dage vil vi have vores stand, med et stand-program, hvor I blandt andet vil kunne høre mere om: træningsformen, seler, øvrigt udstyr og kunne få svar på alle de spørgsmål i nu måtte have.

Vi glæder os til at se jer!

Vil du vide mere?
følg os på facebook 
eller på vores hjemmeside

 

< Tilbage