< Tilbage

Glædelig Jul & Godt Nytår04-12-2018 - 17:28

Tak for et fantastisk 2018 og på gensyn i 2019

 

Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg vil gerne benytte anledningen til at sende tak og julehilsner til alle Jer, som vi har den fornøjelse at samarbejde med.

 

Vi har haft et spændende år, hvor vi blandt andet kunne sige ’Velkommen tilbage til Vilhelmsborg’ til Dansk Ride Forbunds beriderelever, som i efteråret har gennemført et 1. års og et 3. års kursus, og hvor vi fik superfine evalueringer af eleverne, som nyder at være her.

 

Vi har haft nogle fantastiske stævner i årets løb, ligesom trofaste avlsforbund og avls-sammenslutninger har afholdt både championater, kåringer og afprøvninger. Lige præcis hvad Vilhelmsborg er skabt til at rumme.

 

Vi kan også glæde os over at en ny brugeraftale med Aarhus Kommune er blevet underskrevet, så nu kan vi foreløbig se frem til 2042 og med en sådan tidshorisont bliver der nu mulighed for at komme i gang med nogle anlægsprojekter som vi længe har set frem til at kunne realisere. Dette har også medført at vi har kunnet lave en ny aftale med Aarhus Rideklub, så fremtiden ser lys ud.

 

Kalenderen for 2019 er allerede næsten fyldt op og især ét arrangement kommer til at trække overskrifter i det nye år, nemlig AGRIA Nordiske Mesterskaber for spring, dressur, eventing, voltigering og para-dressur. Det er første gang der afholdes samlede mesterskaber for 5 discipliner og samtlige aldersgrupper på dansk jord og vi er stolte af at danne rammen herom. Herudover vil det kommende år også byde på kurser, kåringer, championater, stævner, ridelejre og meget mere så det bliver et spændende år.

 

På Glædeligt Gensyn i 2019!

 

 

Med venlig hilsen

 Casper Cassøe

direktør

< Tilbage