< Tilbage

Ingen hest uden test03-12-2021 - 20:39

Christmas Show stævnerne har valgt at benytte strammere regler vedr. Corona pas, hvorfor reglen er INGEN Adgang uden test, og det gælder alle. 

GRATIS ENTRE ALLE DAGE, DOG IKKE LØRDAG d. 11/12, der koster indgang 150 kr. ved døren til ståpladser. Forhåndsreserverede faste sidde pladser er udsolgt i forslag

 
 
 
I uge 49, Hvor det store traditions fulde Danish Christmas Show afvikles fra Tirsdag d. 7 december, gælder det ens regler for alle. For at få en akkreditering skal man vise en negativ corona test ved ankomst, uanset om man har Coronapas.
 
Reglerne under stævnet er følgende:
 
Personer, som er Corona vaccineret kan få et ugepas = et armbånd, der giver adgang som corona armbånd, men for at få et sådan, skal man ved ankomst til stævnepladsen have en gyldig negativ test! Altså også selvom man er vaccineret, skal man fremvise en gyldig negativ test ved sin første ankomst.
 
Såfremt man ikke er vaccineret så skal man fremvise en gyldig negativ test hver dag, og får dermed kun et armbånd gældende for 1 dag. Testen holder jo i minimum 48 timer.
 
Er du ikke testet ankomst eller har du brug en ny test under stævnet, er der mulighed for, mod betaling, at få foretaget en Corona test på pladsen for 150 ved en ekstern udbyder.
 
Kviktest gælder 48. time. En PCR test gælder i 72 timer.
 
Er man ikke vaccineret skal man fremvise en gyldig negativ test helt ned til 12 års alderen for at få en dags armbånd, og disse tjekkes så hver dag!
 
Programmet for uge 49 kan ses her
 
https://online.equipe.com/da/competitions/45148
< Tilbage