< Tilbage

Sådan er forholdene på Vilhelmsborg under Corona19-03-2020 - 10:23

OBS OBS OBS - CORONA OPDATERING:
Aarhus Rideklub har holdt møde og derfor er følgende gældende:

- Der må maks være 10 personer i hver af staldene, så derfor opfordrer vi til at der indbyrdes laver aftaler, om at hjælpe hinanden med at passe hestene.


- Ridehallerne er lukket

- Det er ikke tilladt at tage familie og pårørende med i stalden, medmindre det er strengt nødvendigt!


- Dyrlæge kun i akutte tilfælde

 

- Der opfordres til at vente et par uger med smed hvis det er muligt.


- Vi gør opmærksomme på at personalet er på arbejde fra 07 til 12, og derfor opfordres der til at begrænse aktivten i dette tidsrum (det er lavet en plan, som man kan skrive sig på for at sikre, at man ikke går forgæves)


- Vi opfordrer til at begrænse unødig aktivitet på klubbens faciliteter.
Så brug tiden effektiv, rid, mug og tag hjem igen.


Vi håber i ville bakke op om ovenstående, så vi forsat kan forsvare at holde klubben åben.

 

Skema kan hjælpe med at sikre, at vi overholder loven

I henhold til det nye forbud mod forsamlinger på over 10 personer har vi nu lavet et skema, som man kan skrive sig på, så vi kan holde overblik over, hvem der er i stalden hvornår. Linket til skemaet er delt i Facebookgrupperne for opstaldere og parter i Aarhus Rideklub. Er du ikke på Facebook - så kontakt Lea på 22474646 og få et link.

 

Kan jeg stadig ride?

Ja, du kan stadig ride, hvis du blot overholder reglen om max 10 personer i stalden og generelt udviser hensyn. Alle haller vil dog være lukket, se DRFs henstilling her. Så ridning skal foregå udendørs. Er du på et hold efter mørkets frembrud, så er det tilladt at tænde lyset på Gårdspladsen. Det foregår i Stenladen tæt ved porten i midten af stalden. Vi krydser fingre for, at vejret holder.

< Tilbage