< Tilbage

Uge 42 på Vilhelmsborg15-10-2020 - 11:38

Efterårsferien betyder stor aktivitet på Vilhelmsborg

Grundet Coronasituationen har mange hestearrangementer været i fare for at blive aflyst. Heldigvis har Vilhelmsborg faciliteter, der gør det muligt at afvikle ridestævner, mens alle retningslinjer bliver overholdt.

Allerede den 10.-11. oktober var der DM for ponyer. Et mesterskab, der ellers var i fare for ikke at kunne blive afholdt. Men i 11. time trådte Vilhelmsborg og World Cup Herning selskabet til, så de unge mennesker havde mulighed for at holde deres mesterskab.

Fra tirsdag den 13. oktober til fredag den 16. oktober står den så på international springning. Efter en lang Coronapause, glæder rytterne sig til komme ud og ride stævner igen og de smukke faciliteter på Vilhelmsborg giver de bedste rammer. I anledning af oktober måneds Halloween, er der pyntet op udenfor og indenfor med græskar i alle størrelser.

Lørdag den 14. oktober og søndag den 15. oktober står programmet på den absolutte top indenfor international dressur. Den danske afdeling af World Cup turneringen plejer at blive afviklet i Messecenter Herning. Men pga. omstændighederne er det blevet flyttet til Vilhelmsborg. Da flere afdelinger i andre lande er blevet aflyst, er dette stævne det 1. World Cup stævne i år. Det betyder at store nationer som Tyskland og Sverige sender deres absolutte topryttere.

På grund af begrænsningen af publikum, er alle billetter hurtigt blev udsolgt. Men søndag eftermiddag kan man følge kür finalen på DR2 kl. 14.00

< Tilbage