< Tilbage

Skal du med til virtuelt Kæphesteløb?29-01-2021 - 10:02

Som et led i kampagnen "Danmark går sammen" har K9 Biathlon for alle, i et samarbejde med Dansk Ride Forbund, arrangeret Danmarks første virtuelle kæphesteløb som afholdes i vinterferien

Med gårsdagens udmelding omkring forlængelsen af restrektionerne, så fortsætter den nuværende lockdown et godt stykke tid endnu, blandt andet henover vinterferien.

Som et led i kampagnen "Danmark går sammen" har "K9 Biathlon for alle" i et samarbejde med Dansk Ride Forbund samt sponsorerne AVEVE og Mercoprint,  arrangeret Danmarks første virtuelle kæphesteløb, hvor forældre og børn kan komme ud og røre sig sammen fra den 13. til 21. februar.

Det eneste det kræver, er at du eller dine børn har en kæphest som har mod på en fantastisk, sjov og til tider meget beskidt men skøn dag. Det er en del af kampagnen "Danmark går sammen" og som optakt til Danmarks første Kæphesteløb på Vilhelmsborg den 22 maj 2021.

I samarbejde med Dyrefondet bliver der også kåret den flotteste og mest kreative kæphest. Blandt præmierne er 25 kg Jumpi Treats til ens rideskole samt 5 paraplyer – sponsoreret af AVEVE samt 10 tilmeldinger til Kæphesteløbet i pinsen på Vilhelmsborg d. 22 maj – sponsoreret af K9 Biathlon for alle

Ta' hele familien med og vælg mellem 3 og 6 km og kom ud og vis kæphesten frem og deltag i årets sjoveste virtuelle event.

Se begivenheden på Facebook HER samt tilmelding HER.

Kilde: www.ridehesten.com

< Tilbage