< Tilbage

Bliv en del af festen den 3. september på Vilhelmsborg02-07-2022 - 20:15

For første gang nogensinde er "K9 Biathlon for alle" blevet en del af Aarhus festuge, der løber fra 26 august til 4 september. Og vi glæder os helt vildt til at være en del af det kæmpestore event.

Under temaet "In It Together" har vi fuld gang i masser af nye tiltag.

Det betyder også, at vi lægger alle kræfter i at lave endnu federe ruter, super forhindringer og VAND VAND VAND !

SORT & GRØN piste

I år vil der flere steder på ruterne være mulighed for at vælge mellem sort og grøn piste, alt efter hvor stor en udfordring du og din hund har mod på. Husk det handler ikke kun om at vinde, men om fællesskabet, teamwork mellem dig og din hund, oplevelsen og om at have en fest sammen.

Der er masser af overraskelser på programmet, som vi hen over sommeren vil begynde at løfte sløret for, så følg med på fb begivenheden: https://fb.me/e/5T1G2e20P

ALLE kan deltage

Vi har i år lavet WALK og RUN ruter, så du kan tilmelde den start der passer dig bedst. Du må gerne løbe/lunte på WALK ruten og der er stadig tidstagning, dog ingen præmieringer. Deltager du for en podie plads, så skal du vælge RUN ruterne.

OBS forhindringerne er de samme, så du bliver IKKE snydt for udfordringer, uanset hvilken rute du vælger.

JA I må gerne tilmelde jer flere om samme hund. Vi vil bare så gerne have jer med !! Så hiv fat i naboen, vennerne eller kollegaerne og hjælp hinanden med at få Fido gennem forhindringerne, samtidig med at I har en fest !

I tilmelder blot enkeltvis og skriver samme hund på.

Sæt hele dagen af og hyg jer. Vi er igen i år inviteret af DKK og der er derfor også "Hund I Fokus" med masser af spændende aktiviteter. Og.............. så har vi nok også en lille overraskelse i ærmet.....

Se mere om Aahus festuge her: https://www.aarhusfestuge.dk/

Du finder os i programmet under 3 september.

Vi glæder os til at holde en kæmpe fest sammen med jer til årets største løb på Vilhelmsborg d. 3 september !

Tilmeld løbet her: https://www.sportstiming.dk/event/9516

< Tilbage